Условия за доставка и връщане

Ние от Murda Boyz държим изключително много на качеството, заради това като наш партньор в доставките се спряхме на фирма Еконт. Така бързо и лесно, продуктите които си поръчвате ще стигат до вас.

Вариантите за доставка са:

До офис на Еконт | 1-3 работни дни | 6лв

До домашен адрес чрез Еконт | 1-3 работни дни | 8лв

За доставки извън България, моля свържете се с нас на sales@murdaboyz.com

А за поръчки над 99лв доставката е БЕЗПЛАТНА!

Варианти за връщане на стока или замяна на стока:

Улеснили сме процеса максимално много, единственото което се изисква от теб е да се свържеш с нас на facebook страницата ни Murda Boyz и да опишеш причината, поради която искаш да ни върнеш или замениш стока. След което ще се свържем с теб за да се доуточним.

 

Има две основни причини:

Причина 1:

Ако сме ти изпратили дефектен продукт. Ще е необходимо да се свържеш с нас на facebook страницата ни Murda Boyz , като прикачиш и снимка на дефекта. След което ще се свържем с теб за да уточним начина на връщане на стоката и замяна. А ако искаш, можем и да ти възтановим и сумата която си заплатил, като ни посочиш банкова сметка, по която да ти бъде преведена сумата, но това ще се случи след като сме получили обратно стоката. Тук всички разходи по транспорт, ще са за наша сметка.

 

Причина 2:

Ако си избрал размер, който не ти става. Лесно е свържи се с нас на facebook страницата ни Murda Boyz , там ще се разберем как да ти заменим продукта с такъв, който отговаря на твоя размер. Тук обаче разходите по транспорт, ще са изцяло за твоя сметка.

 

Ако имаш друга причина, моля свържи се с нас на facebook страницата ни Murda Boyz